Avantaje

Avantajele companiei

  • Deductibilitate si exceptare de la plata taxelor salariale; putere de cumparare mai mare. Singura obligatie fiscala a beneficiarilor de carduri de masa, aferenta acestor sume, este plata impozitului pe venit de 16%, ca si in cazul tichetelor de masa pe suport de hartie.
  • Sistemul de carduri de masa Gusto Pass poate fi implementat in orice companie, indiferent de domeniul de activitate, numarul de angajati sau gradul de raspandire a acestora in tara.
  • Cardul de masa Gusto Pass este unul dintre cele mai moderne si elegante beneficii extra-salariale, pentru motivarea angajatilor tai si cresterea productivitatii lor.

Cu ajutorul cardului de masa Gusto Pass:

Optimizezi bugetului companiei - cardurile de masa Gusto Pass se bucura de deductibilitate 100% si scutire de la plata taxelor salariale.
Iti motivezi angajatii marindu-le puterea de cumparare.
Folosind cardurile de masa Gusto Pass, economisesti 32% din buget si oferi angajatilor tai 48% mai multa putere de cumparare.
Afla cum
Spre exemplu, oferind carduri de masa Gusto Pass in locul aceleiasi sume in bani, economisesti lunar 94 lei / angajat.
100%
DEDUCTIBILITATE
Cu cardul de masa Gusto Pass beneficiezi de 100% deductibilitate si scutire de taxe
32%
AVANTAJ COMPANIE
OFERIND ANGAJATILOR TAI CARDUL DE MASA GUSTO PASS IN LOCUL ACELEIASI SUME DE BANI ECONOMISESTI 32% DIN BUGET
48%
AVANTAJ ANGAJATI
ANGAJATII CARE PRIMESC CARDURI DE MASA GUSTO PASS AU 48% MAI MULTA PUTERE DE CUMPARARE

Avantajele angajatilor

Rapiditate

Cardul de masa Gusto Pass are tehnologie contactless. Astfel, poate fi folosit in siguranta fara PIN, pentru sume ce nu depasesc 100 de lei, in locatiile echipate cu cititoare de carduri contactless.

Siguranta sumelor

In caz de furt sau pierdere, cardul poate fi blocat foarte rapid.

Flexibilitate

Cardul de masa Gusto Pass nu impune cheltuirea unei sume minime; angajatii au posibilitatea de a-l utiliza pentru suma exacta de care au nevoie.

Acoperire extinsa

Cu cardul Gusto Pass, angajatii tai au acces la cea mai larga si diversificata retea de restaurante si magazine din intreaga tara.

Vezi toata reteaua

Promotii

In calitate de beneficiari Gusto Pass Card, angajatii tai se bucura de oferte speciale si discounturi din partea partenerilor nostri.

Vezi toate promotiile

Acum totul este mai usor! Cere aici o oferta, iar noi iti evaluam afacerea fara nicio hartie si iti recomandam cel mai potrivit produs pentru compania ta: cardul de masa Gusto Pass.

Mai mult, contractul poate fi incheiat tot on-line. Simplu, fara batai de cap.