Gusty Boosty

Gusty Boosty

Cel mai bun gust il are prima cafea a zilei! Cand rotitele afacerii tale incep sa se invarta, angajatii sunt multumiti si bugetul arata bine.

Ai trecut de perioada in care te uitai in spate la fiecare pas. Nu mai sunt taxe speciale de platit, nici institutii care sa-ti tot ceara documente. Esti intr-un loc bun cu afacerea ta si singura directie in care te uiti acum este inainte.

Sodexo stie ca dezvoltarea businessului tau este un proces greu, iar rezultatele au nevoie de timp, tocmai de aceea iti oferim:

  • Solutia care nu intarzie sa arate rezultate pentru tine si afacerea ta.
  • Solutia usor de administrat si aplicat indiferent de numarul angajatilor tai, domeniul de activitate sau pozitionarea geografica.
  • Solutia care iti face afacerea sa mearga la capacitate optima.
  • Sodexo iti ofera boostul de care are nevoie afacerea ta: tichetele si cardul de masa Gusto Pass!

Sodexo iti ofera un buget optimizat, fara efort. Astfel, ai angajati nu doar multumiti, ci fericiti cu beneficiile lor extra-salariale.

Iar pe langa toate acestea, Gusto Pass te scapa de taxele pe care le-ai putea evita.

Sodexo iti ofera un gust mai bun pentru prima cafea a zilei!

Adopta cel mai cunoscut sistem de beneficii extra-salariale din Romania:

Gusto Pass de la Sodexo, iar afacerea ta va fi in cea mai eficienta forma.

Fie ca folosesti tichetele sau cardul de masa, prin Gusto Pass, Sodexo iti asigura tie deductibilitate si un buget mai mare, iar angajatilor tai putere de cumparare mai mare si satsifactie mai multa.

Alege Gusto Pass de la Sodexo, boostul de care are nevoie afacerea ta!

Acum totul este mai usor! Cere aici o oferta, iar noi iti evaluam afacerea fara nicio hartie si iti recomandam cel mai potrivit produs pentru compania ta: cardul de masa Gusto Pass.

Mai mult, contractul poate fi incheiat tot on-line. Simplu, fara batai de cap.